In het nieuws

31 mei 2018 - Sponsoring Tour du ALS

Volgende week, 31 mei, is de Tour du ALS.
Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS.

Ook wij sponsoren de Tour du ALS om de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte aan te gaan!

25 mei 2018 - Nieuwe privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 gaat de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) plaatsmaken voor de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daardoor zullen er in heel Europa dezelfde regels gelden rondom privacy. De Algemene Verordening Gegevensbescherming geldt voor alle organisaties in Nederland en binnen de Europese Unie.

ZIB Investments Beheer BV, ZIB Crowdfunding BV en ZIB Beleggingsonderneming BV verwerken persoonsgegevens. Wij willen u hierover duidelijk en transparant informeren. Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. De AVG heeft als doel om de privacy van burgers te verbeteren en te beschermen. In overeenstemming met de nieuwe wet hebben wij ons privacystatement aangepast. De aanpassingen zijn per 25 mei van kracht.

Nieuwe naam Admiraal de Ruyter Ziekenhuis: Adrz medisch centrum
PZC - 30-4-2018

GOES - Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis krijgt een nieuwe naam en bijpassende huisstijl: Adrz medisch centrum.

ZIB sponsort 100-jarig jubileumconcert van COV Goes
ZIBCrowdfunding

ZIB sponsort de Christelijke Oratorium Vereniging Goes die haar 100-jarig jubileum viert. Zij vieren dat met een jubileumconcert op zaterdag 26 mei 2018 vanaf 20.00 uur in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Professionele musici, instrumentalisten en solozangers voeren “Die Schöpfung” van Joseph Haydn uit. "Die Schöpfung" is één van de belangrijkste partituren uit de koorgeschiedenis, en ook een hoogtepunt van Haydn als componist.

Meer informatie over het concert vindt u hier.

Villa's Aquadelta Bruinisse opgeknapt met geld uit publiek
PZC - 04-01-2018

BRUINISSE - De Roompot Groep heeft het benodigde kapitaal binnen om op vakantiepark Aquadelta een aantal vakantievilla's in bezit te krijgen en te renoveren.  Daar is 13.850.000 euro voor nodig. Het geld komt uit een crowdfunding, die 5 procent rente geeft. 

ZIB is verhuisd en breidt uit!

De start van nieuwe activiteiten en de plannen voor verdere groei vragen om nieuwe huisvesting. ZIB is in Middelburg verhuisd naar Park Veldzigt 2. Daarnaast is een nieuwe vestiging geopend in Den Haag, Tournooiveld 4. U vindt ons verhuisbericht hier.

Crowdfunder Ziekenhuis Vlissingen: Ik voel me gewoon een beetje eigenaar
Omroep Zeeland - 21-09-2016

VLISSINGEN - "Het is het geld meer dan waard." Daar waren de meeste crowdfunders het wel over eens. De investeerders van het nieuwe ziekenhuis in Vlissingen werden dinsdagavond uitgenodigd voor een rondleiding.

Kruidentuin ziekenhuis moet mensen tot rust brengen
Omroep Zeeland - 31-08-2016

VLISSINGEN - Bij het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen komt een speciale tuin, die de bezoekers van het ziekenhuis op hun gemak moet stellen. Dat gebeurt bijvoorbeeld met geneeskrachtige kruiden.

Nieuwe deel ziekenhuis Vlissingen open
Omroep Zeeland - 15-08-2016

VLISSINGEN - Het nieuwe gedeelte van het ziekenhuis in Vlissingen is vanaf vandaag open. Vanaf vanmorgen kunnen de patiënten naar binnen via de nieuwe ingang. Wie een afspraak heeft bij de polikliniek oogheelkunde of bloed moet prikken, komt terecht in de nieuwe poliklinieken

Rabobank gaat samenwerken met ZIB Crowdfunding

Middelburg, 5 juli 2016 – Rabobank en ZIB Crowdfunding gaan samenwerken om ondernemers, voor wie dat passend is, beter en sneller te kunnen helpen om hun plannen gefinancierd te krijgen mede met inzet van crowdfunding. De bank gaat mkb’ers actief doorverwijzen naar het crowdfundingplatform van ZIB.