In het nieuws

Villa's Aquadelta Bruinisse opgeknapt met geld uit publiek
PZC - 04-01-2018

BRUINISSE - De Roompot Groep heeft het benodigde kapitaal binnen om op vakantiepark Aquadelta een aantal vakantievilla's in bezit te krijgen en te renoveren.  Daar is 13.850.000 euro voor nodig. Het geld komt uit een crowdfunding, die 5 procent rente geeft. 

ZIB is verhuisd en breidt uit!

De start van nieuwe activiteiten en de plannen voor verdere groei vragen om nieuwe huisvesting. ZIB is in Middelburg verhuisd naar Park Veldzigt 2. Daarnaast is een nieuwe vestiging geopend in Den Haag, Tournooiveld 4. U vindt ons verhuisbericht hier.

Crowdfunder Ziekenhuis Vlissingen: Ik voel me gewoon een beetje eigenaar
Omroep Zeeland - 21-09-2016

VLISSINGEN - "Het is het geld meer dan waard." Daar waren de meeste crowdfunders het wel over eens. De investeerders van het nieuwe ziekenhuis in Vlissingen werden dinsdagavond uitgenodigd voor een rondleiding.

Kruidentuin ziekenhuis moet mensen tot rust brengen
Omroep Zeeland - 31-08-2016

VLISSINGEN - Bij het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen komt een speciale tuin, die de bezoekers van het ziekenhuis op hun gemak moet stellen. Dat gebeurt bijvoorbeeld met geneeskrachtige kruiden.

Nieuwe deel ziekenhuis Vlissingen open
Omroep Zeeland - 15-08-2016

VLISSINGEN - Het nieuwe gedeelte van het ziekenhuis in Vlissingen is vanaf vandaag open. Vanaf vanmorgen kunnen de patiënten naar binnen via de nieuwe ingang. Wie een afspraak heeft bij de polikliniek oogheelkunde of bloed moet prikken, komt terecht in de nieuwe poliklinieken

Rabobank gaat samenwerken met ZIB Crowdfunding

Middelburg, 5 juli 2016 – Rabobank en ZIB Crowdfunding gaan samenwerken om ondernemers, voor wie dat passend is, beter en sneller te kunnen helpen om hun plannen gefinancierd te krijgen mede met inzet van crowdfunding. De bank gaat mkb’ers actief doorverwijzen naar het crowdfundingplatform van ZIB.

Verbouwing ADRZ Vlissingen bereikt zijn hoogste punt
Omroep Zeeland - Donderdag 21 april 2016

VLISSINGEN - De renovatie van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen heeft zijn hoogste punt bereikt. Er is gestart met de bouw van het dak van de nieuwe entree.

PZC
'Crowdfunding is ook geen wondermiddel'
PZC - Donderdag 3 maart 2016

VLISSINGEN - De geslaagde crowdfunding van de verbouwing van het ziekenhuis in Vlissingen zal in Zeeland zeker navolging krijgen. Dat verwacht Gijsbert Koren van Douw&Koren, het voornaamste adviesbureau op het gebied van crowdfunding. ,,Het voorbeeld van het ziekenhuis zal andere ondernemers in de provincie inspireren om op kleinere schaal ook zoiets te doen."

Renovatie Ziekenhuis Vlissingen officieel van start

Op 23 februari 2016 is de renovatie van het Ziekenhuis in Vlissingen officieel van start gegaan! Na een welkomstwoord door de heer Van Koeveringe maakte Burgemeester mevrouw Demmers de start officieel door de voormalige hoofdentree deels te slopen. Aansluitend stond mevrouw Brandenburg van ADRZ kort stil bij de historie van het ziekenhuis.

PZC
Verbouwing ziekenhuis in Vlissingen officieel van start (video)
PZC - Dinsdag 23 februari 2016
VLISSINGEN - De verbouwing van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Vlissingen is begonnen.