In het nieuws

zib-start-met-overdraagbare-leningen

Middelburg, 30 juli 2018 - Crowdfundingplatform ZIB Crowdfunding kan bij toekomstige projecten investeerders de mogelijkheid bieden de lening tussentijds te verhandelen. ZIB kan deze mogelijkheid aanbieden dankzij de recent ontvangen vergunning als beleggingsonderneming.
Met deze verkregen vergunning speelt het platform in op een trend in crowdfundland waar de behoefte aan verhandelbaarheid is gegroeid. Tot nu toe werd deze vergunning aan slechts zes van de zestig geregistreerde crowdfundplatforms verleend.

16 juli 2018 - Crowdfunders willen verhandelbare aandelen en leningen, maar stuiten op AFM
Financieel Dagblad

Nederlandse crowdfundingplatforms willen dat beleggers in start-ups hun aandelen en schuldpapier kunnen verhandelen, net als op een echte beurs. Maar toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) staat nog niet toe dat zij eigen marktplaatsen opzetten. Dat blijkt uit een rondvraag door Het Financieele Dagblad.

31 mei 2018 - ZIB Investeert in vastgoed Center Parcs Zandvoort

ZIB investeert in vastgoed Center Parcs Zandvoort
Particulieren kunnen via nieuw fonds investeren in vakantiewoningen

31 mei 2018 - Tour du ALS

Vandaag is de 7e editie van Tour du ALS.

Ook wij sponsoren Tour du ALS om de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte aan te gaan.

Hoewel het weer helaas tegen zat, is de finish weer bereikt. Complimenten voor alle deelnemers!

Klik hieronder voor enkele foto's van de dag.

Sponsoring Tour du ALS

Volgende week, 31 mei, is de Tour du ALS.
Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS.

Ook wij sponsoren de Tour du ALS om de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte aan te gaan!

25 mei 2018 - Nieuwe privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 gaat de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) plaatsmaken voor de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daardoor zullen er in heel Europa dezelfde regels gelden rondom privacy. De Algemene Verordening Gegevensbescherming geldt voor alle organisaties in Nederland en binnen de Europese Unie.

ZIB Investments Beheer BV, ZIB Crowdfunding BV en ZIB Beleggingsonderneming BV verwerken persoonsgegevens. Wij willen u hierover duidelijk en transparant informeren. Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens te beschermen. De AVG heeft als doel om de privacy van burgers te verbeteren en te beschermen. In overeenstemming met de nieuwe wet hebben wij ons privacystatement aangepast. De aanpassingen zijn per 25 mei van kracht.

Nieuwe naam Admiraal de Ruyter Ziekenhuis: Adrz medisch centrum
PZC - 30-4-2018

GOES - Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis krijgt een nieuwe naam en bijpassende huisstijl: Adrz medisch centrum.

ZIB sponsort 100-jarig jubileumconcert van COV Goes
ZIBCrowdfunding

ZIB sponsort de Christelijke Oratorium Vereniging Goes die haar 100-jarig jubileum viert. Zij vieren dat met een jubileumconcert op zaterdag 26 mei 2018 vanaf 20.00 uur in de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes. Professionele musici, instrumentalisten en solozangers voeren “Die Schöpfung” van Joseph Haydn uit. "Die Schöpfung" is één van de belangrijkste partituren uit de koorgeschiedenis, en ook een hoogtepunt van Haydn als componist.

Meer informatie over het concert vindt u hier.

Villa's Aquadelta Bruinisse opgeknapt met geld uit publiek
PZC - 04-01-2018

BRUINISSE - De Roompot Groep heeft het benodigde kapitaal binnen om op vakantiepark Aquadelta een aantal vakantievilla's in bezit te krijgen en te renoveren.  Daar is 13.850.000 euro voor nodig. Het geld komt uit een crowdfunding, die 5 procent rente geeft. 

ZIB is verhuisd en breidt uit!

De start van nieuwe activiteiten en de plannen voor verdere groei vragen om nieuwe huisvesting. ZIB is in Middelburg verhuisd naar Park Veldzigt 2. Daarnaast is een nieuwe vestiging geopend in Den Haag, Tournooiveld 4. U vindt ons verhuisbericht hier.