Over ons

ZIB Crowdfunding is een initiatief van Zeeland Investments Beheer (www.zibcv.nl), ruim 16 jaar actief als beheerder en initiatiefnemer van beleggingsfondsen. Vanwege de gewijzigde houding van banken t.o.v. het financieren van vastgoed wordt het steeds moeilijker om fondsen te realiseren die passend zijn binnen de uitgangspunten van de fondsen en aansluiten bij de doelstellingen.

ZIB Crowdfunding BV

Middels crowdfunding worden meer mogelijkheden geboden om de doelen van investeerders en kredietnemers te kunnen realiseren. Het initiatief voor ZIB Crowdfunding sluit aan bij de maatschappelijke stroming waarbij investeerders op zoek zijn naar maatschappelijk relevant rendement met zorg voor belangen op langere termijn.
ZIB Crowdfunding B.V. heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een ontheffing voor het bemiddelen in opvorderbare gelden en staat geregistreerd onder nummer 19000039.

Algemene Voorwaarden

Huidige Algemene Voorwaarden (per 16-10-2017)

Voorgaande Algemene voorwaarden (tot 15-10-2017)

Aanvragen lening

Wilt u meer informatie over het aanvragen van een lening bij ZIB Crowdfunding, klik dan hier

Stichting Derdengelden ZIB Crowd

Uw investeringen in projecten via ZIB Crowdfunding lopen via de bankrekening van de Stichting Derdengelden ZIB Crowd. Als het doelbedrag van het project is behaald en door de Geldnemer aan alle voorwaarden is voldaan, maakt u het te storten bedrag over aan de Stichting Derdengelden. De Stichting Derdengelden maakt het totaalbedrag van de Geldlening over aan de Geldnemer. De Geldnemer betaalt vervolgens zijn rente en aflossing aan de Stichting Derdengelden die op haar beurt de Geldgevers betaalt.

Het doel van een derdenrekening is een effectieve scheiding tussen het vermogen van ZIB Crowdfunding en het vermogen van de Geldgevers. De Stichting heeft een bestuur en een Raad van Toezicht, bestaande uit drie leden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen

Voor een snel antwoord op uw vraag kijkt u bij veelgestelde vragen.

Vindt u daar uw antwoord niet? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact